13/09/2015

2η αγωνιστική Super Cup με νίκη

 


Δεύτερη αγωνιστική για το Super Cup που διοργανώνει η ΕΣΚΑΘ και ο Ερμής Αγιάς αντιμετώπισε τους Τιτάνες Παλαμά, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς. Η ομάδα μας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας της ομάδας του Παλαμά με 83-65.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε παρουσία αρκετών φιλάθλων της ομάδας, αφού είχε και εορταστικό χαρακτήρα, αφού έγινε και η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή της περσινής χρονιάς και μεταλλίων, από τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΘ κ. Ντούγκο και τον Δήμαρχο Αγιάς κ. Γκουντάρα.Να σημειώσουμε και τη βελτίωση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς, αφού έγινε πλήρης αποκατάσταση του παλαιού φωτισμού και τοποθέτηση νέου με τη συμβολή του Δήμου Αγιάς, κάτι που βελτιώνει αισθητά τις συνθήκες του αγώνα.

Τους πόντους για τον Ερμή Αγιάς πέτυχαν: (Γιασσάρης) Δαουλάρης 14(3), Περρωτής 16, Κόμματος 25(6), Καμπούρης 5, Καλεμτζάκης 8, Μηλιώνης 6(2), Γκανέτσας 3(1), Χαλκιάς 6(2), Αργυρούλης, Ζέικος.

Επόμενος αγώνας για τον Ερμή, την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς με αντίπαλο την ΑΕΛ.

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.