29/10/2015

Χορηγός Φανέλας η Arysta LifeScience

 

Ο Γ.ΣΕρμής Αγιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Arysta LifeScience, η οποία θα αποτελεί βασικό χορηγό της φανέλας της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Η παράδοση της χορηγίας έγινε στον πρόεδρο του Ερμή Αγιάς κ. Ριζούλη Θεόδωρο σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

 

Η οικόγενεια του Ερμή Αγιάς ευχαριστεί την Arysta LifeScience για την χορηγία και επιθυμεί την συνεχή συνεργασία με την ομάδα μας, προκειμένου η Arysta LifeScience να προωθεί της επιχειρηματικές της δραστηριότητες στην περιοχή μας και όχι μόνο αφού η δραστηριότητα της ομάδας μας επεκτείνεται  πανελλήνια και γίνεται γνωστή σε πλήθος φιλάθλων και όχι μόνο.

 

Σχετικά με την Arysta LifeScience

Η Arysta LifeScience η οποία ανήκει στην Platform Specialty Products είναι μία εκ των κορυφαίων εταιρειών φυτοπροστασίας και θρέψης με πωλήσεις 2,2 δισ. δολάρια για το 2014.

Η Arysta LifeScience δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 125 χώρες παγκοσμίως, αποτελεί σημαντικό εταίρο στην παγκόσμια αγορά φυτοπροστασίας, θρέψης και στις επιστήμες υγείας.

Η εταιρεία Arysta LifeScience Eλλάς προέρχεται από την ενσωμάτωση τριων εταιρειων των Arysta, Agriphar και Agriphar Crop Solution (πρώην Chemtura Agrosolutions). Κύριος στόχος της εταιρίας είναι να ισχυροποιήσει την  παρουσία της και να αναπτυχθεί με γρήγορους ρυθμούς στον τομέα των προϊόντων φυτοπροστασίας και θρέψης. Πλέον μπορούμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις, αποτελούμενες από φυτοπροστατευτικά προϊόντα, επενδυτικά σπόρων, προϊόντα δημόσιας υγείας, βιολογικά προϊόντα, βιοδιεγέρτες, καινοτόμα προϊοντα θρέψης και προσκολλητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες

http://www.arystalifescience.com/eng-us/index.html

 

 

 

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.