06/11/2015

Επιστολή Γ.Σ Ερμής Αγιάς σχετικά με το μηδενισμό της στον αγώνα με τον Μακεδονικό

 

Σχετικά με τον μηδενισμό της ομάδας μας στο παιχνίδι με τον Μακεδονικό πρέπει να επισημάνουμε τα επόμενα ώστε να υπάρξει σαφέστερη εικόνα γιατί και πως φτάσαμε σε αυτή την ποινή.

Την απόφαση να μην δηλώσουμε στην δωδεκάδα τους δυο αθλητές κάτω των 20 ετών, την πήρε ο προπονητής σε συνεννόηση με τον κομισάριο και τους δυο διαιτητές του αγώνα. Μας διαβεβαίωσαν πριν την έναρξη ότι εάν δεν δηλώσουμε δωδεκάδα μπορούμε να αγωνιστούμε χωρίς μικρούς. Πιστέψαμε ότι ο κομισάριος που επιλέγεται από την ομοσπονδία έχει τις γνώσεις για την ομαλή και νόμιμη διεξαγωγή του αγώνα. Ποιός έχει την ευθύνη για τους κριτές αυτούς;

Δεν αποκτήσαμε κανένα πλεονέκτημα αγωνιστικό από τη μη χρησιμοποίηση των αθλητών για το λόγο ότι δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός στην συμμέτοχη τους. Μπορούσαμε να τους περάσουμε για ένα μόνο δευτερόλεπτο στον αγώνα και θα τους βγάζαμε χωρίς καμία επίπτωση.

Στην απόφαση για τον μηδενισμό μας, αναφέρεται ότι το άρθρο 6 υπάρχει για να παρέχει την δυνατότητα στους νεαρούς αθλητές να αγωνίζονται ώστε να αποκτήσουν πληρέστερη τεχνική κατάρτιση και εξέλιξη. Επίσης υπάρχει για την ανάπτυξη του αθλήματος, εάν με την συμμετοχή των αθλητών για ένα δευτερόλεπτο αυτοί βελτιώνονται τεχνικά και το άθλημα αναπτύσσεται τότε καλά κάνατε και μας τιμωρήσατε. Αλλά αν δείτε τους χρόνους συμμετοχής των αθλητών των αντιπάλων μας θα διαπιστώσετε ότι έχουν μηδενικό χρόνο συμμετοχής στους αγώνες των ομάδων τους.

Ελπίζουμε ότι θα δικαιωθούμε σε δεύτερο βαθμό και θα αποκατασταθεί η αδικία που υπέστη η ομάδα μας χάνοντας βαθμούς που με τον ιδρώτα των παικτών της και νόμιμα κέρδισε! Η Διοίκηση και οι αθλητές του συλλόγου μας έφτασαν την ομάδα πρώτη και αήττητη και δεν θα αφήσουμε κανέναν εξωαγωνιστικο παράγοντα να μας κλέψει αυτές τις νίκες. Να είναι σίγουροι πως θα μας βρίσκουν μπροστά τους.

 

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.