22/11/2015

Μεγάλη νίκη στην Πτολεμαΐδα

 


Δείχνοντας χαρακτήρα μεγάλης ομάδας ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς, κατάφερε να περάσει από το Κλειστό της Πτολεμαΐδας και να νικήσει την ομάδα του ΑΠΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ με σκορ με 73-79, σε ένα ματς για γερά νεύρα αφού το παιχνίδι  κρίθηκε στην παράταση. Η νίκη του Ερμή αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς τις απουσίες του Νέστορα Κόμματου που απουσίαζε λόγω μιας ίωσης που τον ταλαιπωρεί και του Χρήστου Μηλιώνη λόγω τραυματισμού. Επίσης η ομάδα προερχόταν από αγωνιστική απραξία δύο αγωνιστικών λόγω της αποχώρησης ομάδων από το πρωτάθλημα , αλλά και την άσχημη ψυχολογία που δημιούργησε η αφαίρεση των δυο βαθμών από την ένσταση του Μακεδονικού.

Το ματς στην Πτολεμαΐδα είχε χαρακτήρα ντέρμπυ με τις ομάδες να εναλλάσσονται στο προβάδισμα του σκορ και το ματς να καταλήγει στην παράταση και στην τελική νίκη της ομάδας της Αγιάς.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 22-19, 32-34(ημ.), 53-48, 63-63 παράταση 73-79(τελικό)

Τους πόντους για την ομάδα του Ερμή πέτυχαν:

(Γιασσάρης): Δαουλάρης 12(1), Περρωτής 16, Γκανέτσας 12 (3), Καλεμτζάκης 5(1), Γούλας 20(2), Χαλκιάς 14(3), Αργυρούλης, Παπαζήσης, Καμπούρης, Ντεβές.

 

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ερμή Αγιάς με τον ΓΑΣ Μελίκης στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο την Κυριακή 29 Νοεμβρίου

 

  Συνοδευτικά αρχεία
  1. Νέα φωτογραφία της ομάδας (Μέγεθος αρχείου 2.35 MB)

Photo Gallery

 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.