30/04/2017

Ήττα στο ντέρμπυ με την Καρδίτσα

 


Την ήττα γνώρισε η ομάδα του Ερμή Αγιάς  στην έδρα της Καρδίτσας, στο ντέρμπυ της αγωνιστικής, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος με σκορ 88-83.

Η ομάδα της Αγιάς παίζοντας ψυχωμένα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είχε το προβάδισμα κατά διαστήματα, ενώ κατάφερε να ανατρέψει και ένα εις βάρος της σκορ -17 που είχε διαμορφωθεί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με την ομάδα της Αγιάς να έχει παράπονα από τους διαιτητές οι οποίοι ελέγχονται ιδιαίτερα για τις φάσεις των τελευταίων δευτερολέπτων και όχι μόνο.

Παρά την θλίψη για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση και την αδικία σε βάρος της ομάδας της Αγιάς παίχτες, τεχνικό τίμ και διοίκηση, όλοι μαζί ενωμένοι και πάντα με τη συμπαράσταση του κόσμου της Αγιάς και όχι μόνο, όλοι είναι αποφασισμένοι για την επίτευξη του τελικού στόχου που είναι η άνοδος στην μεγαλύτερη κατηγορία που αποτελεί και την μεγαλύτερη υπέρβαση στα τοπικά μπασκετικά δρώμενα.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 23-19, 49-36, 65-67, 88-83Για την ομάδα του Ερμή Αγιάς αγωνίστηκαν οι:
(Γιασσάρης): Τσιαμπαλής 25(6), Γκανέτσας 5(1), Μηλιώνης, Νταλός, Χαλκιάς, Κόμματος 2, Περρωτής 23, Τριανταφύλλου 14(2), Βαβάτσικος 9(1), Γούλας 3(1)

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ερμή Αγιάς την Κυριακή 7 Μαίου στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγιάς με αντίπαλο την ομάδα της πρωτοπόρου Καστορίας

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.