02/05/2017

Ανακοίνωση του Δ.Σ του Γ.Σ Ερμής Αγιάς

 


Σχετικά με την ανακοίνωση του ΑΣ Καρδίτσας αναφορικά στον αγώνα ΑΣΚ-ΕΡΜΗΣ έχουμε να επισημανουμε:

Ότι δεν έχουν σχολιάσει η διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία δεν πάει να πει ότι αδικήθηκαν από αυτήν και δεν το έκαναν. Τι θέλουν να πουν; Να υπάρχει κατάφορη αδικία στους αγώνες και οι ομάδες να μην διαμαρτύρονται ποτέ; Αν αυτό νομίζουν σωστό τότε μάλλον δεν αδικήθηκαν καμία φορά.

Το ότι είναι μια οργανωμένη ομάδα που κάνει παρά πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια στο χώρο του μπάσκετ δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν ποσό μάλλον από την ομάδα μας. Οφείλουμε να τους συγχαρούμε γιαυτο δημόσια.

Παράλληλα όμως δεν θα αφήσουμε κανέναν να αμφισβητήσει το ήθος και τις προθέσεις της ομάδας μας για την δημιουργία εντυπώσεων όπως αναφέρουν. Χάρη στο δικό μας ήθος η ομάδα της Καρδίτσας κέρδισε μια άνοδο από το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ στην Γ εθνική κατηγορία πριν από τέσσερα χρόνια για να αναμόχλευσουμε λίγο την μνήμη κάποιων.

Τις επόμενες ώρες όπως είχαμε σκοπό να κάνουμε από χτες θα ανεβεί στην σελίδα μας το βίντεο ολοκλήρου του αγώνα καθώς και οι επίμαχες φάσεις των τελευταίων δυο λεπτών που έκριναν και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Κάποιοι παίζουν παιχνίδια με τα συμφέροντα της ομάδας μας όπως και με τον ιδρώτα των παικτών μας. Δεν θα περάσει. Αυτό που ζητάμε είναι ισονομία και να κερδίζει πάντα ο καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Οι κύριοι Δεσλης και Καλογεροπουλος είχαν αντίθετη γνώμη προχθες. Ελπιζουμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν για την τιμωρία τους.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ

 

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.