07/05/2017

Νίκη στο ντέρμπυ κορυφής με την Καστοριά

 

Νίκη στο ντέρμπυ κορυφής με την Καστοριά

Στον αγώνα κορυφής για το πρωτάθλημα της Β Εθνικής που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Αγιάς, η ομάδα του Ερμή επικράτησε της πρωτοπόρου Καστοριάς με σκόρ 61-58.

Μετά την άδικη ήττα στην Καρδίτσα ο Ερμής έπρεπε να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στις νίκες και αυτό έγινε με τον καλύτερο τρόπο. Ο αγώνας από την έναρξη ήταν ένα ντέρμπυ, αφού οι δύο ομάδες επιβεβαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο την φετινή τους εξαιρετική πορεία. Οι δύο ομάδες μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ήταν κοντά στο σκορ και οι σκληρές άμυνες αλλά και οι λεπτομέρειες έκριναν τον τελικό νικητή.

Η ομάδα της Αγιάς είχε για άλλη μια φορά στο πλευρό της τον υπέροχο κόσμο της που κατέκλεισε για άλλη μια φορά το Κλειστό Γυμναστήριο.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 18-14, 29-29, 48-43, 61-58

Ερμής Αγιάς:((Γιασσάρης)Τσιαμπαλής 8(1), Γκανέτσας 6(2), Μηλιώνης 5(1), Χαλκιάς, Κόμματος 17(4), Περρωτής 5, Τριανταφύλλου 8(2), Βαβάτσικος 10, Γούλας 2, ΑγαπίουΝα σημειωθεί πως πρίν την έναρξη του αγώνα η ομάδα του Ερμή Αγιάς τίμησε την ομάδα της Καστοριάς για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Την απονομή έκανε ο γενικό αρχηγός της ομάδας Αρης Αργυρούλης.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα του Ερμή Αγιάς την Κυριακή 14 Μαίου με αντίπαλο στην Κατερίνη την ομάδα του Πιερικού.

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.