20/05/2017

Νίκη στο φινάλε του πρωταθλήματος!

 


Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η ομάδα του Ερμή Αγιάς αφού στην τελευταία αγωνιστική επικράτησε στην έδρα του της ομάδας του Φίλιππου Βεροίας με 86-75.

Αγώνας βαθμολογικά αδιάφορος, με την ομάδα του Ερμή να ξεκινά νωθρά αλλά στη συνέχεια πιάνοντας την γνωστή απόδοση κατάφερε να κερδίσει έναν αγώνα που για άλλη μια φορά πιστοποίησε την εξαιρετική αγωνιστική πορεία μιας ομάδας που μόνο χαρές έχει δώσει στους φιλάθλους της Αγιάς τα τελευταία χρόνια.

Τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 20-27, 46-41, 66-54, 86-75

Ερμής Αγιάς:(Γιασσάρης)Τσιαμπαλής 7(1), Γκανέτσας, Μηλιώνης 2, Χαλκιάς 11(3), Κόμματος 21(3), Περρωτής 5, Τριανταφύλλου 7, Βαβάτσικος 9, Φαρμάκης Θ. 3, Γούλας 21(5), Αγαπίου, Φαρμάκης Β.Η ομάδα του Ερμή Αγιάς θα περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της στον αγώνα μπαράζ-κατάταξης προκειμένου για το πλεονέκτημα σε περίπτωση που υπάρξει κενή θέση στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Έτσι ακόμη και τώρα υπάρχει η ελπίδα μιας ανόδου που θα είναι το επιστέγασμα μιας πορείας που ξεκίνησε από την Β ΕΣΚΑΘ και θα καταλήξει αν υπάρξουν οι συνθήκες στα σαλόνια της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Εν αναμονή λοιπόν...

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.