14/07/2017

Νέο Δ.Σ στο Γ.Σ Ερμής Αγιάς

 


Ο Γ.Σ Ερμής Αγιάς ανακοινώνει τη σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου η οποία προήλθε μετά τη Γενική Συνέλευση και την πρώτη συνεδρίαση των 15 μελών που το συνθέτουν.

Ετσι λοιπόν η σύνθεση που προέκυψε είναι οι εξής:
Πρόεδρος: Ριζούλης Θεόδωρος
Αντιπρόεδρος: Γαζέπης Νικόλαος
Γενικός Γραμματέας: Nικολακούλης Ευριπίδης
Ταμείας: Γκουβαιλας Χρήστος
Μέλος: Ζέικος Κωνσταντίνος

Επίσης καθορίστηκαν και αρμοδιότητες μελών του συμβουλίου:
Γενικός Αρχηγός: Aρης Αργυρούλης
Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας: Ευριπίδης Νικολακούλης
Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Ζέικος Κωνσταντίνος, Γουβαίλας Χρήστος για το μπάσκετ και Καρνάβας Χρήστος για το βόλλευ.
Τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου θα δραστηριοποιούνται σαν έφοροι σε βόλλευ και μπάσκετ: Αργυρούλης Γιάννης, Καρανίκας Στέλιος, Δημινίκος Κώστας, Χατζηκωμνίτσας Δημήτρης, Μαντζάνας Χρήστος, Σχοινάς Γιάννης και Σουφλιός Θανάσης.
Η θητεία των μελών είναι διετής.

Ο πρόεδρος της ομάδας Ριζούλης Θεόδωρος έκανε την ακόλουθη δήλωση όσων αφορά την άνοδο της ομάδας του Ερμή Αγιάς στην Α2 Εθνική Κατηγορία:
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την άνοδο στην Α2!!!. Προπονητές, παίκτες, γενικοί αρχηγοί, διοίκηση και φίλαθλοι της ομάδας μας!!! Οι κόποι και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς τελικά δεν πήγαν χαμένοι, αφού στο τέλος η ομάδα ανέβηκε με την αξία της!!! Κάποιοι όπως και πέρσι προσπάθησαν να μας το στερήσουν αυτό, αλλά πήραν την απάντηση τους. Οι ομάδες πανηγυρίζουν ανόδους απ τον Μάιο, εμείς έχουμε μάθει να πανηγυρίζουμε τον Ιούλιο!! Κάλιο αργά παρά ποτέ!! ο επιμένων νικά!!

Περιμένουμε τώρα μεγαλύτερη υποστήριξη τόσο από την τοπική κοινωνία όσο και από τους χορηγούς μας, για να παρουσιάσουμε στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία όπως κάθε χρόνο μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα!!!

 

  Συνοδευτικά αρχεία
Δεν έχουν προστεθεί συνοδευτικά αρχεία.
 

Ενημερωτικό δελτίο

Δώστε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να εγγραφείτε και να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας δελτίο.